De Hunnebergen

De geschiedenis van de Hunnebergen & Luyksgestel

Toneelvereniging Mariahout:
Hans en Grietje

De voorstellingen van Toneelvereniging Mariahout zijn elk jaar weer een succes. Ook in 2019 komt dit gezelschap een leuke kindervoorstelling brengen: Hans en Grietje. Een oud sprookje in een nieuw jasje. Hans en Grietje nemen u mee in een wereld zonder mobiele telefoons, waar de weg nog wordt gevonden met kiezelsteentjes en diep in het bos snoephuisjes zitten verstopt.

Vrijdag 9 augustus aanvang 14.00 uur entree v.a. 5,50      Familievoorstelling voor jong en oud.

---------------------------------------------

Koekepeer theater:
Kijk daar vliegt een walvis......!!!

Een fantasierijke voorstelling over hoe we kunnen blijven dromen. Professor Lupidos Fantastico is hoogleraar in de Verzinselarij. Hij weet álles over het belang van fantasie. Het is daarom ook niet gek dat hij zijn dochter de sprookjesachtige naam Rosalieviana Toverbella Fata Morgana heeft gegeven. “Een meisje met zo’n naam moet wel net zoveel mooie dingen kunnen bedenken als ik”, dacht de professor. Helaas is er iets vreselijks aan de hand met Rosalieviana. De professor zit met de handen in het haar. Als er niet snel iets gebeurt, zal zijn dochter al haar fantasie kwijtraken! Kan het publiek de professor helpen om de Gruwelpad te verslaan? Zal Rosalieviana op tijd worden gered?

Vrij. 16 augustus   Aanvang 14.00 uur Entree v.a. 5,50

---------------------------------------------

ABBA Tribute band

Wie heeft er niet meegezongen met de meest succesvolle Zweedse band aller tijden? Iedereen kent ABBA. De tribute band brengt een concert met allerlei bekende en minder bekende ABBA hits.

Meezingen mag! Kaartjes zijn ook verkrijgbaar via de website van de ABBA tribute band.   Tickets via ABBA-tribute.nl

Za 17 Augustus Aanvang 20.00 uur Entree v.a. 18,00

-----------------------------------------------

Bertien van Oppen brengt Keltische muziek

Bertien van Oppen is een eigenzinnige, authentieke en tikkeltje eigenwijze zangeres, muzikante en lied en tekstschrijfster. Haar Folk en Keltische muziekstijl leent zich goed tot het vermaak van het zit en luisterpubliek, dat eens iets anders wil horen dan de standaard lounge muziek. Muziek met een verhaal. Bertien heeft met haar muziek het prestigieuze straatmuzikantenconcours in Heerlen gewonnen. Ze was met haar authentieke stijl juist in het oog van de jury gesprongen. Deze artiest staat garant voor een romantische avond: Keltische muziek in het groene theater van Luyksgestel.

Za. 24 augustus 2018 Aanvang 19.00 uur   Entree v.a. 7,50

-----------------------------------------------

Speciaal bierfestival: Bier in 't Bos

Op zondag 8 september 2019 wordt het tweede Bier in 't Bos festival met speciaalbieren. in 2018 was de eerste editie van dit festival een groot succes! Met 8 brouwers en honderden bezoekers veranderde het openluchttheater in een prachtig proef-evenement. Ook dit jaar zullen diverse brouwers speciaalbier presenteren en ook dit jaar wordt er geproefd met een speciaal voor dit festival ontworpen glas. Naast de speciaalbieren zullen wijn, koffie, thee, frisdrank , hamburgers, chips, kaas, worst, ijs en andere snacks verkrijgbaar zijn. Voor de kinderen worden diverse activiteiten georganiseerd. Ook in 2019 zal het weer een gezellige middag worden.

Zo.8 september 2019   Aanvang 12.00 uur    Toegang Gratis

-----------------------------------------------


Halloween 2019: Circoween

Voor de tiende keer wordt in het openluchttheater het Luyksgestelse Halloween spektakel georganiseerd. Het thema dit jaar is: circus. Kom griezelen in de bossen van Luyksgestel...…….


Durf jij? Spannend voor kinderen en volwassenen......


Za. 26 oktober en za. 2 november   Vanaf 19.00 uur   Entree 7,50