De Hunnebergen

De geschiedenis van de Hunnebergen & Luyksgestel

Programma voor 2018

voor meer info en tickets   http://www.hunnebergen.com

Steven Brunswijk: Als ik mezelf kon zijn

Wanneer ben je nou helemaal jezelf? Dit is de vraag die Steven Brunswijk, alias de Braboneger, zich afvraagt in zijn voorstelling: “Als ik mezelf kon zijn”.
Als iedereen kon zeggen wat hij of zij wil zonder consequenties en zonder schaamte zou de wereld er heel anders uit zien. Regels zijn goed maar ze belemmeren ook onze vrijheid. Daarom gaat de Braboneger dieper in op deze gevoelens en laat mensen tijdens zijn voorstelling hun ware aard zien.
O.a. bekend van het tv-programma De Braboneger Verkaast (AVRO-TROS)

Doelgroep: Iedereen van 4 tot 104 jaar

Za. 1 september 2018 Aanvang 20..00 uur

Speciaal bierfestival: Bier in 't Bos

Op zondag 9 september 2018 wordt voor het eerst een bierfestival georganiseerd in Openluchttheater De Hunnebergen te Luyksgestel. Dit op één na oudste openluchttheater van Noord-Brabant ligt prachtig in de bossen tussen Luyksgestel (NL) en Lommel (België) en gaat het decor vormen voor Bier in ’t Bos. Tijdens deze eerste editie van het evenement presenteren we een aanbod van diverse Nederlandse, Amerikaanse en Belgische (micro-)brouwerijen.

Zo.9 september 2018 12 uur tot 19.00 uur Gratis Entree

Doelgroep: Liefhebbers van speciaalbieren en hun families en vrienden


Joris Linssen en Caramba: Muziekvoorstelling

Nederlandstalige muziek, met een vleugje Mexico. Als sinds 1999 bestormt Joris Linssen de podia met zijn semi-akoestische band Caramba. Deze rasmuzikanten staan bekend om hun vurige spel, aanstekelijke enthousiasme en een flinke portie lef. Zo toerden ze door Mexico, waar ze optraden voor 20.000 mensen in een stadion en gingen ze op een pelgrimstocht waarbij ze al hun eten en drinken verdienden met hun muziek. Ze doen 100 shows per jaar en spelen elke keer alsof hun leven ervan afhangt. Caramba is avontuur, zien is geloven!

Doelgroep: Volwassenen

Vr 14 september 2018 Aanvang: 20.00 uur